0 Jacks
0 merk web
Filtr
Geslacht
heren
jacks
Kleur
color
color
color
color
color
color
color
color
color
color
color
color
color
color
Maat
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
5XL
L-large
Prijs

Products heren jacks

...

Heren jacks

Wij bieden heren jacks aan, gemaakt van functionele materialen speciaal geschikt voor een verschillende sportieve activiteiten zoals fietsen, hardlopen, wintersport en andere buitensporten.

Heren membraan jacks

De membraan jacks zijn geschikt voor slecht weer. Het lichte materiaal beschermt tegen wind en regen en is toch comfortabel door een waterdicht en ademend membraan. Dankzij getapete naden blijf je droog, zelfs tijdens hevige regen. Het membraan jack is ideaal voor bijvoorbeeld wandelaars.

Heren softshell

Koud weer, dan raden wij de hoogwaardige softshell jas aan die je lichaam warm houd en beschermt, ook in het geval van slecht weer. Dunnere softshell jassen zijn geschikt voor fietsen en outdoor. Dankzij een geode combinatie van ventilatie en water-, windbestendigheid is softshell uitemate geschikt voor actieve sporten. Warme softshell jassen draag je bij de wintersporten of tijdens de frisse ochtendwandeling. Het warm aanvoelende fleecemateriaal houdt het lichaam heerlijk op temperatuur.

Heren vesten

De softshell jassen of klassieke windjacks, ze zijn ideaal voor actieve sporters. Een vest biedt thermische isolatie en beschermt tegen de wind, maar het is zeer goed ademend.

Heren windjacks

Gemakkelijk op te vouwen lichtgewicht windjack is een onmisbaar kledingstuk voor elke fietser. Het lichtgewicht, strak geweven materiaal beschermt uitstekende tegen en is zeer goed ademend.